Keresztény Értelmiségiek SzövetségeLogoJelmondat

Kapcsolat

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége
Győri Szervezete

Székhely:

1016 Budapest, Aladár u. 17.

Postacím:

H-9030 Győr,
Dinnyés utca 32.

Tel.: 36/96/332-504
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Lanczendorfer Erzsébet

Leírás

Magyar Érdemrend Tisztikeresztje

 Sok szeretettel gratulálunk Dr. Lanczendorfer Erzsébetnek, a KÉSZ győri csoportja örökös tiszteletbeli elnökének a magas állami kitüntetéséhez. Az Elnök asszony 1998-ban kapott Köztársasági Érdemrend Kiskeresztje után méltóképpen érdemesült a 2017. március 15-én Magyar Érdemrend Tisztikeresztjére. A köztársasági elnök aláírásával szóló indoklás így szólt: „…a keresztény társadalmi és kulturális értékek népszerűsítése mellett Magyarország sorskérdéseinek megvitatását és az ezekkel kapcsolatos keresztény állásfoglalások széleskörű megismertetését szolgáló kiemelkedő közéleti tevékenysége elismeréseként…”

Mi győriek igazolni tudjuk azt a fáradhatatlan munkásságot, amit a magyar nemzet kulturális értékeinek fennmaradása, a keresztény értékrend képviselete érdekében tett, kamatoztatva a Jóistentől kapott talentumokat. Isten áldását kérjük további szolgálatához, jó egészséget kívánunk ahhoz, hogy jövőbeni munkáját a Jóisten dicsőségére és embertársai javára végezhesse. Isten éltesse sokáig!

 

Győr, 2017. március 15.

                                                                                                                              Dr. Ottófi Rudolfné
                                                                                                                      a KÉSZ győri csoportjának elnöke