Keresztény Értelmiségiek SzövetségeLogoJelmondat

Kapcsolat

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége
Győri Szervezete

Székhely:

1016 Budapest, Aladár u. 17.

Postacím:

H-9030 Győr,
Dinnyés utca 32.

Tel.: 36/96/332-504
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Imádkozzunk együtt a nemzetért október 10-én a KÉSZ online zarándoklatán!

 Az országos engesztelő zarándoklatunkat rendhagyó módon, vagyis ONLINE  fogjuk megtartani. Alkalmazkodva a lehetőségekhez módosították a helyszínt, de a főbb eseményeket megtartották. 

 A programot a Bonum Tv közvetíti október 10-én, szombaton 9.30-tól 12 óráig, valamint élőben követhető lesz a KÉSZ YouTube-csatornáján és Facebook-oldalán is.

 Kérjük, hogy a képernyőn keresztül kapcsolódjanak be a zarándoklatba, és erre biztassák a tagtársakat, ismerősöket is:

  • 9.30-tól keresztútjárás Osztie Zoltán plébános és Makláry Ákos, a KÉSZ elnöke vezetésével, 
  • majd megemlékezés Trianon százéves évfordulója alkalmából. Közreműködik Seszták Szabolcs színművész, Török Máté verséneklő, a Misztrál együttes egyik alapító tagja és Zachar Péter Krisztián történész, a Budapest-Belvárosi KÉSZ-csoport elnöke.
  • 11 órától szentmisét mutat be Mohos Gábor esztergom-budapesti segédpüspök.

 Érdemes feliratkozni a KÉSZ YouTube-csatornájára, így értesítés fog érkezni az élő adás elindulásáról. A feliratkozás az alábbi linkre kattintva történik:

https://www.youtube.com/channel/UCMXl_xDOWJYTe1bliCwLDAg 

(A felület jobb felső részében található piros FELIRATKOZÁS gombra kattintunk, ami ezt követően FELIRATKOZVA-ra vált. Majd a mellette lévő szürke csengő ikonra kattintva kiválasztjuk az "Összes" opciót). Fontos! A feliratkozáshoz gmailes e-mail-címre van szükség.

 

Szeretnék tudni, hogy hányan fogunk együtt imádkozni, ezért kérik, hogy jelezzük a résztvevők számát. Amennyiben be szeretne kapcsolódni a Kárpát-medencei online zarándoklatba, kérem, nekem jelezze, hogy elküldhessem a győri csoport létszámát. A KÉSZ honlapján (keesz.hu) – a beérkező adatok alapján folyamatosan frissülő – térképes zarándokszámlálón lehet nyomon követni a zarándokok számának alakulását.