Keresztény Értelmiségiek SzövetségeLogoJelmondat

Kapcsolat

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége
Győri Szervezete

Székhely:

1016 Budapest, Aladár u. 17.

Postacím:

H-9030 Győr,
Dinnyés utca 32.

Tel.: 36/96/332-504
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Győri Csoportja és a Győri Filharmonikus Zenekar szervezésében idén is megtartjuk jótékonysági hangversenyünket a Richter Teremben 2016. december 3-án, 18 órakor a Szent Angéla Katolikus Otthon és az Evangélikus Szeretetház javára.
Az est fővédnöke dr. Veres András győri megyéspüspök. A hangversenyen a világ-hírű karmesterre, a győri születésű Richter Jánosra emlékezünk megidézve az általa első alkalommal vezényelt Brahms műveket. Az előadás házigazdája, a Magyar Állami Operaház főigazgatója, Ókovács Szilveszter, vezényel a Liszt-díjas, Érdemes Mű-vész, Berkes Kálmán.
A kedvező támogatói jegy ára 4500 Ft, de ez a jótékonysági hangverseny egyúttal a Győri Filharmonikus Zenekar Sándor János “B” jelű bérletsorozatának nyitó előadása is, így a bérlet megvásárlásával a nemes támogatáson túl további három világszínvonalú hangversenyt is lehetőségünk lesz meghallgatni.

A nemes céltól vezérelve, hívunk és várunk mindenkit erre a különleges eseményre, és kérjük, hogy bérlet- vagy jegyvásárlással, illetve lehetőségeikhez mérten anyagilag is támogassák az otthonok lakóit.

Legyen Ön is részese ennek az adventi jószolgálati kezdeményezésnek!


dr. Ottófi Rudolfné
a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége
győri csoportjának elnöke

Fűke GézaGyőr Filharmonikus Zenekar igazgatója