Keresztény Értelmiségiek SzövetségeLogoJelmondat

Kapcsolat

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége
Győri Szervezete

Székhely:

1016 Budapest, Aladár u. 17.

Postacím:

H-9030 Győr,
Dinnyés utca 32.

Tel.: 36/96/332-504
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

NYÍLT LEVÉL

Tisztelt Honfitársaink!

Magyarországot és kormányát az utóbbi időben igazságtalan támadások érik elsősorban a keresztény Európa értékeinek védelmével és a migrációhoz való viszonnyal kapcsolatban. A világsajtó egy része hazug kampányt intéz ellenünk. Szemben a vádakkal egy ország kormányát nem akkor kell-e inkább elmarasztalni, ha nincs annyi morális tartása, hogy teljesítse kötelességét, megvédje polgárait és határait?

Mi itt a Kárpát-medencében másként látjuk Európa és a Nyugat helyzetét, mint ahogy azt sokan más szemszögből megítélik. Történelmi tapasztalatunk van az iszlám hódítással és elnyomással kapcsolatban (150 éves török uralom). A szolidaritás keresztény erénye sérthetetlen érték, evangéliumi követelmény. Hazánk e szerint jár el, amikor a törvényesen hazánkba érkezőket befogadja és segíti. Ám az elmúlt évek fejleményei nem ezt az esetet érintik. Most azzal a kérdéssel szembesülünk: hogyan fenyegeti Európát és civilizációnkat az egyre fogyatkozó népesség és a bevándorlók gerjesztett inváziója. Olyan stratégia kibontakozásának, megvalósításának vagyunk tanúi, mely egy új világuralmi rendszer kiépítése érdekében keresztény társadalmunk aláásására tör. Láthatjuk, hogy ezen cél elérése érdekében egy szűk nagytőkés, spekuláns csoport hogyan használja fel az általuk földönfutóvá tett milliók tömegeit, s irányítják őket Európába.

A vándorlók országrészek lakosságának életét lehetetlenítik el saját hazájukban a bűnözés, az embercsempészet, a terrorizmus kíséretében. Ha igent mondanánk a bevándorlásra és a bűnözés ezen formáira, akkor meghasonlanánk keresztény mivoltunkban, föladnánk nemzeti szuverenitásunkat. Vajon ezek az ártatlanok, honfitársaink, gyermekeink, asszonyaink otthonaikban, az utcákon nem érdemelnek védelmet? A világot meghódító kereszténység nem volt gyámoltalan vallás, a hit őrzői pedig nem hittek minden vallás és kultúra egyenlőségében.

Tegyünk meg mindent azért, hogy a keresztény világ megerősödjön önazonosságában, következetesen ragaszkodjon Krisztushoz és határozottan utasítson vissza minden bűnöző, ellenséges támadást. Ennek szellemében vegyünk részt, és szavazzunk NEM-mel az október 2-i népszavazáson.

Budapest, 2016. szeptember 12.

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége elnöksége