Keresztény Értelmiségiek SzövetségeLogoJelmondat

Kapcsolat

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége
Győri Szervezete

Székhely:

1016 Budapest, Aladár u. 17.

Postacím:

H-9030 Győr,
Dinnyés utca 32.

Tel.: 36/96/332-504
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége győri csoportja ebben az évben is megrendezi jótékonysági hangversenyét 2015. december 12-én 18 órakor, a Richter Teremben. Az Adventi fényesség című hangverseny fővédnöke Dr. Pápai Lajos megyéspüspök. A hangverseny bevételét a „Mit tehetnék érted? Autista Otthon Alapítvány” javára fordítjuk.

Az adventi készületet még hangulatosabbá téve hívtuk meg a Hot Jazz Band együttest, akik az jazzkorszak népszerű szórakoztató-zenéjének, és a két világháború közötti magyar filmek slágereinek kedvelt megszólaltatói. A Kossuth-díjas együttes tiszteletdíjáról lemondva, azt jótékony célra felajánlva mondott igent a felkérésünkre. A Győri Filharmonikus Zenekar az idén is önzetlen felajánlással állt a jó ügy mellé.

Köszönettel fogadjuk, ha látogatásával megtiszteli az előadást, és jegyvásárlással vagy egyéb felajánlással segíti a rendezvényt, egyúttal az Autista Otthon Lakóit.

“Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek a lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.” Ernest Hemingway