Keresztény Értelmiségiek SzövetségeLogoJelmondat

Kapcsolat

Keresztény Értelmiségiek Szövetsége
Győri Szervezete

Székhely:

1016 Budapest, Aladár u. 17.

Postacím:

H-9030 Győr,
Dinnyés utca 32.

Tel.: 36/96/332-504
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ezúton tesszük közzé a Civil Összefogás felhívását!

Kedves  Barátunk!

Amint arról mindannyian értesülhettek, rekordméretű árhullám halad végig a Dunán a következő napokban. A vízállás sok településen meghaladja majd a valaha mért legmagasabb szintet. A katasztrófavédelem dolgozói, rendőrök, tűzoltók, honvédek és tartalékosok már most is kinn vannak a gátakon, de az árvíz elleni sikeres fellépéshez a civilekre is óriási szükség lesz. Most minden plusz segítség számít!

A Civil Összefogás Fórum felhívással fordul minden támogatójához és az összes civil szervezethez.  Arra kérjük Önöket, jelentkezzenek önkéntesnek az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. A CÖF minden jelentkezőt tájékoztat majd azokról a helyszínekről, ahol a legnagyobb az emberhiány.

Addig is figyelmükbe ajánljuk az „Árvíz 2013 Összefogás” című Facebook oldalt, ezen minden lényeges információt megtalálnak az árvíz elleni védekezésről. Az oldal címe:

Várjuk jelentkezésüket, mindenkire számítunk!

Üdvözlettel:

a CÖF alapító, szóvivői

Bencze Izabella

Csizmadia László

Fricz Tamás